Trainingen en workshops

Ik verzorg trainingen & workshops in het bedrijfsleven en uiteenlopende organisaties. Hierbij staat vitaliteit in de breedste zin van het woord centraal. Werkgevers kunnen preventief effectief zorgdragen voor gezondere werknemers. Door ze te informeren over gezond werken en leven. Zonder betutteling.

Ik bied een afwisselend, leuk en leerzaam programma. Verzuimpreventie leidt tot gezondere en blijere medewerkers en daarmee tot minder uitval.

Mijn trainingen kenmerken zich door: persoonlijke storytelling, inzichten, kennis, aandacht, afwisseling, humor en positief samenwerken. Natuurlijk houd ik ook rekening met de verschillende leerstijlen die er zijn. Dit zijn de belangrijke ingrediënten voor succesvolle trainingen en workshops.

Vanzelfsprekend wordt de inhoud van de training zodanig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever dat het resultaat optimaal is.

Ook verzorg ik webinars en trainingen voor #SAM. Dé organisatie die zich richt op het welzijn en de algehele gezondheid van werknemers binnen organisaties, ingezet door uiteenlopende werkgevers.

Tarieven

Trajecten en tarieven, (in house) trainingen en workshops op maat, in overleg.

Klaar om te praten?

Laten we gaan zitten!