Herstel coaching

Helpt jou om met plezier en de juiste focus een nuchter leven te leiden

Wil jij je gewoontes ten aanzien van alcohol doorbreken en een bewuster & gezonder leven leiden? Herstel coaching helpt jou als je tijdelijk of blijvend wilt stoppen met het drinken van alcohol. Het is niet gek om daar hulp bij te krijgen. Je bent zeker niet de enige. Sterker nog, het is normaal, helpend en ondersteunend. Het drinken van bijvoorbeeld wijn of bier kan immers een moeilijk te doorbreken gewoonte zijn geworden. Een gewoonte waarbij je mogelijk te maken hebt met eenzaamheid, onmacht en verdriet. Soms speelt ook de omgeving daarbij een belangrijke rol.

Ik coach je bij het nuchter worden, het nuchter zijn & blijven. Je zal merken dat je mindset in de loop van de tijd verandert van ‘niet mogen’ drinken, naar ‘niet willen’ drinken. Uiteraard bepaal je zelf hoe lang je nuchter blijft.

Jij bent zelfbewust, in staat tot zelfreflectie en bent bereidt om je gewoontes aan te pakken. Samen onderzoeken we de achterliggende patronen van je drank gebruik en hoe we jouw gewoontes effectief aan kunnen pakken. Met als doel: blijvende verandering, middels gezonde routines en helpende inzichten.

Je gewoontes aanpassen hoeft zeker geen afzien te zijn!

Indien nodig help ik je bij het vinden van de juiste therapie, passend bij jouw problemen. Ik begeleid en ondersteun je hierin, natuurlijk! Dit maakt de mogelijke drempel om therapie te volgen kleiner. Ik werk, als jij daar in het coachingsproces baat bij hebt en daarvoor open staat, samen met diverse professionele zorg instanties. Zodat jij de beste, passende en beschikbare hulp krijgt die er is.

Ik werk ik als re-integratiecoach voor Ruisch coaching (UWV & werkgeverstrajecten). Instanties waar ik mee samen werk zijn: gespecialiseerde coaches, counselors, huisartsen, psychologen, diëtisten en ontwenningsklinieken.

Tarieven

Voorafgaand aan herstel coaching hebben we eerst gratis en vrijblijvend telefonisch contact. Waarin je me kort uitlegt wat je situatie en je hulpvraag is.

Hierop volgt een intake gesprek van anderhalf uur à Euro 157,50.- excl. btw.

Een coachingstraject bestaat doorgaans uit: 7-10 coachingsgesprekken van 1-1,5 uur.

Tarief per uur: Euro 105.- excl. btw particulieren, Euro 145.- excl. btw zakelijke trajecten.

Vanuit het UWV en werkgevers kunnen verschillende (reintegratie)trajecten worden vergoed. Ik vertel je hier graag meer over.

Tarieven (in house) coaching, trainingen en workshops omtrent alcohol, verslaving en gezondheid in overleg.

Klaar om te praten?

Laten we gaan zitten!