Passie, missie & visie

Passie

Ik coach met veel passie en overtuiging mensen die het gevoel hebben stuurloos te zijn of vastzitten in vicieuze cirkels. Mensen die op zoek zijn naar zichzelf, met als doel een beter en leuker leven te leiden.

Missie

Enkele jaren geleden was ik mijn identiteit en gevoel van eigenwaarde deels kwijt. Mijn leven als moeder, echtgenote en werkende vrouw kenmerkte zich door voortdurende stress en haast. Als gevolg van mijn enorme loyaliteit, perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel leefde ik op de automatische piloot. Mentale en fysieke uitputting waren het gevolg. Als rustgever gebruikte ik regelmatig alcohol om met stress en tegenslagen om te gaan. Maar dat werkte natuurlijk averechts. Ik verlangde naar een andere en gezondere manier van leven, maar wist niet goed hoe. Wilskracht en inzet in combinatie met hulp hebben geleid tot een nuchtere, abstinente en veel positievere levenswijze. is mijn missie: anderen helpen te voorkomen, wat ik mij heb laten overkomen. Leef goed en krachtig middels haalbare doelen, de juiste focus en balans.

Visie

Je lichaam en geest beïnvloeden elkaar continu. Een opgeruimde geest in een gezond lichaam heeft een enorm potentieel. Er bestaat dan een balans tussen denken, doen en voelen. Dit gegeven gebruik ik bij coaching en wordt ook wel een integrale aanpak genoemd.

​Ik coach proactief en op voortvarende wijze. Met elkaar werken we toe naar het beoogde resultaat: een krachtig jij! Waarbij je hoofd, hart en gevoel elkaar ondersteunen.

Vanuit openheid, oprechtheid en gelijkheid vervul ik mijn functie. Uiteraard werk ik voor de volle 100% vertrouwelijk en discreet.

Over mij

Ik coach met veel passie en overtuiging mensen die het gevoel hebben stuurloos te zijn of vastzitten in vicieuze cirkels. Mensen die op zoek zijn naar zichzelf, met als doel een beter leven te leiden.

​Enkele jaren geleden was ik mijn identiteit en gevoel van eigenwaarde deels kwijt. Mijn leven als werkende vrouw, moeder, echtgenote en vriendin kenmerkte zich door voortdurende stress en haast. Als gevolg van mijn loyaliteit, perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel. Ik leefde grotendeels op de automatische piloot. Mentale & fysieke disbalans waren het gevolg. Als rustgever gebruikte ik regelmatig alcohol. Om met stress en tegenslagen om te gaan. Maar dat werkte natuurlijk averechts. Ik verlangde wel naar een andere en gezondere manier van leven, maar wist niet goed hoe. Wilskracht en overgave in combinatie met de juiste begeleiding hebben geleid tot een nuchtere, abstinente en veel positievere levenswijze. Mijn levenservaring en ervaringsdeskundigheid zijn van extra toegevoegde waarde als coach. Ik weet hoe het is om het roer om te gooien. Ik weet ook hoe enorm veel het oplevert, blijvend.

Lees meer over mij

Kennis & Vaardigheden

Opleidingen:

Post HBO Registeropleiding Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach – Mark Academy

Beroepsopleiding tot Leefstijl- en Vitaliteitstrainer – Mark Academy

Voorlichter bij Stichting Be Aware (in house opleiding)

Opleiding Verslavingskunde EAC1 – Elsden

Master economie – Vrije Universiteit Amsterdam (Organisatie & Leiding: Empowerment en zelfsturing)

Samenwerkingsverbanden:

Spoor 6 GGZ verslavingszorg in Bussum

Stichting Be Aware​ – Voorlichting in het Voortgezet Onderwijs over Gewoontes en Verslaving

Reintegratie coaching – Ruisch Coaching (herstel en reintegratie trajecten vanuit UWV & werkgevers)

Huisartsen, Psychologen, Mediators, Paarden Coach, Diëtist & Orthomoleculair therapeut

Zo zie ik mezelf.

Begripvol en respectvol 91%
Gevoel voor humor en zelfspot 79%
Inspirerend en creatief in denken 85%
Betrokken en oplossingsgericht 85%
Flexibel & ruimdenkend 92%
Uitnodigend, warm en oprecht 94%